ATLÀNTIC. Volem els Ponts – Villa Indiano ATLÀNTIC. Volem els Ponts – Villa Indiano

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.
11 de junio — 19:00 - 20:00

ATLÀNTIC. Volem els Ponts

Atlàntic desembarca en Villa Indiano amb algunes de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum. Mentre continuem assaborint Volem els ponts, el seu segon disc, amb el que conqueriren a part de la crítica especialitzada i aconseguiren el premi a Millor Disc Pop en els Premis Ovidi 2020.

L’àlbum es va gestar en format trio en el local d’assaig sense preparació prèvia: deu cançons que, en la majoria dels casos, van nàixer fruit de la improvisació. Potser per això Volem els ponts sona més fresc i sense tants artificis, encara que les melodies pop tornen a ser el fil conductor.

El resultat són deu cançons que combinen l’energia del power pop i les tornades que enganxen, i que experimenta també amb temes de tall més introspectiu, allunyats d’estructures convencionals.


Cómo venir a villa indiano
Llegar a Villa Indiano es sencillo, sobre todo en metro. Te damos recomendaciones sobre qué medios de transporte utilizar y dónde puedes aparcar si tienes que venir en coche (¡aunque esta opción no te la recomendamos!). Si decides venir en bici o patinete tenemos algunos anclajes para hacer más sencilla tu estancia.