ATLÀNTIC. Volem els Ponts - Villa Indiano ATLÀNTIC. Volem els Ponts - Villa Indiano

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.
11 de junio de 2022 — 19:00 - 20:00

ATLÀNTIC. Volem els Ponts

Atlàntic desembarca en Villa Indiano amb algunes de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum. Mentre continuem assaborint Volem els ponts, el seu segon disc, amb el que conqueriren a part de la crítica especialitzada i aconseguiren el premi a Millor Disc Pop en els Premis Ovidi 2020.

L’àlbum es va gestar en format trio en el local d’assaig sense preparació prèvia: deu cançons que, en la majoria dels casos, van nàixer fruit de la improvisació. Potser per això Volem els ponts sona més fresc i sense tants artificis, encara que les melodies pop tornen a ser el fil conductor.

El resultat són deu cançons que combinen l’energia del power pop i les tornades que enganxen, i que experimenta també amb temes de tall més introspectiu, allunyats d’estructures convencionals.


Villa Indiano
  • Camí de l’Estació, 4
  • 46100, Burjassot (València)
  • Coordenadas:
  • 39.50860, -0.40655

Mariano Benlliure, 71, 46100 Burjassot

Linea 1

¿Quieres venir
a Villa Indiano?
Andando, en bici, metro… venir hasta aquí es muy sencillo, elige tu transporte y te explicamos cómo

Venir en bicicleta es la opción más sostenible para llegar hasta Villa Indiano disfrutando del paseo por la huerta. ¿Desde dónde vienes?

Villa Indiano se encuentra justo enfrente de la estación de Burjassot. De tu casa hasta la puerta, qué más se pude pedir. ¿Desde dónde vienes?

Disponemos de algunas plazas de parking en la Villa de San José pero te recomendamos que, si vienes en coche, no entres en la huerta y lo aparques en el parking público, junto a la estación de metro. ¿Desde dónde vienes?

Suscríbete Villa Indiano al minuto
© Villa Indiano 2022